top of page
DSC03042.jpg

Tai Chi at Work

Zoekt u een manier om stress op de werkvloer aan te pakken, medewerkers aan het bewegen te krijgen en tegelijk de groepssfeer te verbeteren? Overweeg dan een Tai Chi sessie. Tai Chi vergt geen speciale attributen of aangepaste kledij. Er is geen speciale ruimte voor nodig. Er is geen grote fysieke conditie vereist en douchen achteraf is ook niet nodig. Een half uurtje is reeds voldoende voor de meesten om te herbronnen. 

DOORBREEK DE DAG MET TAI CHI

Veel medewerkers blijven uren aan een stuk achter hun computer of werkbank zitten, met nauwelijks pauze. Daardoor ontstaat er een spanning op de spieren en stapelt de mentale werkdruk zich op tot ze niet meer te overzien is. Dat heeft een nefast effect op de productiviteit. Herhaal dit scenario gedurende dagen en weken na elkaar en burn-outs of ziekteverzuim zijn bijna onvermijdelijk.

Een Tai Chi sessie doorbreekt dat patroon en heeft een verkwikkend effect. Mensen maken hun hoofd even leeg, terwijl ze zich enkel concentreren op hun lichaam en ademhaling.

Tai Chi heeft op de werkvloer, zowel op korte als op lange termijn, een positieve invloed op onder andere de stressbestendigheid, de team spirit en de creativiteit.

TAI CHI SESSIES OP MAAT

Voor bedrijven uit Limburg biedt Praktizon Tai Chi sessies aan. Dat kan eenmalig in het kader van een teambuilding of sportdag, maar ook op regelmatige basis (eenmaal per week of per maand). 

 

Boost de productiviteit en creativiteit van uw medewerkers met een Tai Chi sessie. Meer info? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte.

bottom of page